Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Actualitat

La 13a Caminada del Mussol se celebrarà el proper 28 de setembre

Una proposta per conèixer, camimant, l'entorn, els camins i les masies de Sant Quirze


La 13a Caminada del Mussol se celebrarà el proper 28 de setembre

La 13 a edició de la Caminada del Mussol se celebrarà a Sant Quirze del Vallès el proper 28 de setembre. Aquesta activitat a l'aire lliure, que organitzen el Club Excursionista de Sant Quirze i altres entitats locals, que permet conèixer, caminant, l'entorn, els camins i les masies del terme municipal de Sant Quirze del Vallès.

La Caminada començarà a les 9.30 hores a la plaça de la Vila. El recorregut té onze quilòmetres i es preveu acabar-lo cap a les 13 hores a la Masia de Can Feliu. És una ruta circular des de Sant Quirze a Bellaterra, passant pels boscos de Can Vinyals i de Castellfort, que al final passa pel sot de la Serra de Galliners, tocant ja a les vies dels FGC. És una ruta de dificultat baixa, que pot fer pràcticament tothom. Hi ha la possibilitat de fer un recorregut més curt, de 5,5 quilòmetres, tornant a Sant Quirze en ferrocarril des de l'estació de Bellaterra.

La riquesa del paisatge i de les vistes panoràmiques fa de la càmera fotogràfica el complement perfecte per participar.

Hi ha un tiquet de 8 euros que dóna dret al dinar amb què acaba la caminada (entrepà de botifarra catalana a la brasa, l'avituallament durant la ruta (n'hi ha previstos dos) i la samarreta. El podeu adquirir a diferents comerços de Sant Quirze: Agro-consum, Estanc Creus, Estanc Mas Duran, Farmàcia Oliveras, Fruites Laura, Forn del Brioix, Forn de la Conxita, Pastisseria Mix, Papereria DIN A4, Queviures Hipocampo, Fruites K-La Sita i El Racó de la Compra. També en podeu comprar al local del Centre Excursionista (carrer Bages 11m local E), dimecres i divendres de 20 a 22 hores. Les places són limitades.