Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Actualitat

L'Ajuntament convoca un ple extraordinari per donar suport a la consulta sobre el futur polític de Catalunya del 9 de novembre

La sessió se celebra aquest dilluns, 22 de setembre, a les 19 hores


L'Ajuntament convoca un ple extraordinari per donar suport a la consulta sobre el futur polític de Catalunya del 9 de novembre

L'Ajuntament de Sant Quirze del Vallès celebra aquest dilluns, 22 de setembre, una sessió plenària extraordinària, en la qual es presentarà i votarà una moció per donar suport a la convocatòria de consulta sobre el futur polític de Catalunya el proper 9 de novembre. El ple començarà a les 19 hores, a la sala de sessions habilitada al carrer Nou, 10, de Sant Quirze.

L'alcaldessa de Sant Quirze, Montserrat Mundi, ha signat aquest migdia el decret de convocatòria del ple. La moció és promoguda per l'Associació de Municipis per la Independència i per l'Associació Catalana de Municipis. Sant Quirze serà un dels centenars de municipis de Catalunya on dilluns aquesta moció es posarà sobre la taula del ple municipal.

El principal punt dispositiu de la moció mostra el suport a la convocatòria de la consulta del 9-N, "per decidir lliurement el futur de Catalunya dins de l'exercici dels nostres drets democràtics i prendre el compromís de l'Ajuntament de Sant Quirze del Vallès amb la realització de la mateixa, facilitant tots els recursos i les eines necessàries per fer-la possible, fent una crida a la participació".

 

En aquest enllaç podreu llegir la convocatòria del ple i el text íntegre de la moció.