Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Empresa, establiments i activitats

Bon funcionament de la masterclass “Innovar per Créixer”

La iniciativa, emmarcada en I-Vallès, ja ha donat els seus fruïts


Bon funcionament de la masterclass “Innovar per Créixer”

El Centre de Desenvolupament Econòmic Can Barra va acollir ahir la MasterClass “Innovar X Créixer”, emmarcada dins el projecte d’innovació oberta I-Vallès. Es tracta d’una iniciativa organitzada conjuntament per l’Ajuntament de Sant Quirze del Vallès i l’Ajuntament de Barberà, amb el suport de la Diputació de Barcelona.
La benvinguda institucional va anar a càrrec de l’alcaldessa, Montserrat Mundi i Mas, qui va destacar que “si tant al sector públic com al privat no apliquem polítiques d’innovació en les diferents àrees de gestió, no serem competittius per afrontar els reptes que ens proosa i ens marca el mercat i la societat.” L’alcaldessa va aprofitar també per donar les gràcies tant a Acció, com al Centre de Transferència Tecnològica de la UPC, a l’Institut Català de Nanociència i Nanotecnologia, a l’empresa Fhios i en especial a l’empresa local Carinsa.
En la mateixa línia, el regidor de Promoció Econòmica, Medi Ambient i Activitats, Toni Rueda, va destacar que “es tracta de reforçar la competitivitat de les empreses i orientar les polítiques públiques cap al foment de la innovació. Des dels dos ajuntaments volem contribuir des d’una perspectiva local i territorial a posicionar el nostre teixit empresarial en una economia internacionalitzada i altament competitiva amb les tres c: coneixement, cooperació i creativitat”.
La masterclass ja ha donat els seus fruits, doncs una de les empreses participarà en el programa de doctorats industrials i una altra ja ha contactat amb el centre de transferencia tecnològica de la UPC per desenvolupar una aplicació.