Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Comunicació

Més de 1.200 usuaris ja s’han descarregat la nova APP de Sant Quirze del Vallès

Es pot descarregar tant en versió IOS com Android i és totalment gratuïta


Més de 1.200 usuaris ja s’han descarregat la nova APP de Sant Quirze del Vallès

La nova aplicació del municipi per al mòbil ja compta amb més de 1.200 descàrregues. Concretament, l’APP ha aconseguit 682 descàrregues per IOS i 611 per Android. Des que al mes d’abril es va posar en marxa aquesta aplicació amb tots els serveis i la informació útil i d’actualitat del municipi, el seu ús s’ha anat generalitzant. L’aplicació SQV està disponible de manera gratuïta tant al Google Play com a l’Apple Store. Aquest instrument permet a la ciutadania trobar les notícies, l'agenda o l'accés a les xarxes socials Twitter, Facebook o Instagram amb els continguts vinculats a Sant Quirze del Vallès. També es pot escoltar Ràdio Sant Quirze, visualitzar vídeos de Sant Quirze TV, consultar els exemplars dels Informems, o avisos push up en cas d'emergències.
Alhora, l'aplicació conté també informació de gran utilitat del municipi i de manera actualitzada, com ara les ofertes de treball disponibles a Sant Quirze, tots els comerços, empreses, entitats, equipaments i serveis municipals així com les ofertes d'habitatge o ofertes vip vigents en el moment.
L’eina també posa a la disposició dels usuaris i usuàries una bústia ciutadana per fer arribar a l'Ajuntament tot tipus de suggeriments, consultes o aportacions, també via mòbil.
L’Ajuntament vol donar així resposta a la realitat de la comunicació actual, on els serveis mòbils són el present i una tendència creixent a nivell mundial.

Podeu descarregar-vos l'Aplicació SQV aquí: 
http://www.santquirzevalles.cat/DetallContinguts/_Csc0skTygzN3GNjbMRpiCB1EajKLsMaJRz85yUDvQno