Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Festa Major

Les Fonts celebra la seva festa major els dies 3, 4 i 5 d'octubre

La inauguració de la Font de les Monges o l'exposició sobre la vida social al barri, actes destacats


Les Fonts celebra la seva festa major els dies 3, 4 i 5 d'octubre

Les Fonts celebrarà la seva festa major 2014 els dies 3, 4 i 5 d'octubre propers. Les celebracions d'aquest nucli, que Sant Quirze del Vallès comparteix amb Terrassa, inclouran enguany diverses iniciatives tradicionals, que rememoraran la tradició i la història de Les Fonts. És el cas, per exemple, de la inauguració de la Font de les Monges o de l'exposició sobre la vida social al barri.

L'alcaldessa de Sant Quirze, Montserrat Mundi, vol recordar que "el programa té l'objectiu que tot el teixit associatiu i veïnal que tant caracteritza Les Fonts es trobi durant uns dies en un entorn de festivitat i participació". Per Mundi, és ambé "una forma de donar el tret de sortida al nou curs i agafar energies i il·lusió per afrontar nous reptes".

Entre els actes més destacats, hi ha la recepció institucional, la cursa popular, el dinar de festa major (a base de botifarra amb mongetes) o el sopar a la fresca. Bona part de les activitats del programa es desenvoluparan al Centre Cívic Torre Julià i a la pista poliesrpotiva coberta. Podeu consultar el programa complet, clicant aquí.

La festa major de Les Fonts és organitzada per l'Ajuntament de Sant Quirze del Vallès, l'Associació de Propietaris i Veïns de Les Fonts, la Unión Deportiva Les Fonts, l'Associació Deportiva Penya Les Fonts, la Llar de la Gent Gran de Les Fonts, el Racó de la Dona, la Colla Gegantera de les Fonts, l'Associació Cultural Els Fontins, el Club de Patinatge i Les Fonts Solidària. Els ajuntaments de Sant Quirze i Terrassa patrocinen la festa, que compta a més amb altres col·laboradors.