Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Comerç

Sant Quirze celebrarà la iniciativa “Botiga al carrer” el proper 25 d’octubre

Una setantena de comerços del poble promouen aquest programa, amb el suport de l’Ajuntament i la Diputació


Sant Quirze celebrarà la iniciativa “Botiga al carrer” el proper 25 d’octubre

El proper 25 d’octubre els carrers del municipi s’ompliran de comerços, activitats i participació. Una setantena de botigues participen en l’edició “Botiga al carrer”, amb el suport de la Regidoria de Comerç i la Diputació de Barcelona. Des de les 10 del matí i fins la mitjanit hi haurà diversos actes lúdics molt participatius orientats a tots els públics, així com interessants ofertes i promocions especials. Segons que ha manifestat la regidora de Comerç, Míriam Casaramona “es tracta d’una jornada organitzada amb la voluntat de donar a conèixer l’oferta comercial i implicar-la en la vida participativa del poble, així com fomentar l’activitat comercial. Les botigues del poble s’hi han implicat de ple i estem molt satisfets del programa resultant”. En la mateixa línia, l’alcaldessa, Montserrat Mundi, ha animat tothom a participar-hi “doncs pensem que és una bona ocasió per sortir al carrer i passar una estona de lleure amb els nostres comerciants i les propostes tant de productes com d’activitats que durant aquest temps han estat treballant”.
Les activitats acullen opcions tan diverses com vermuts i música en directe, degustacions gratuïtes, espectacles per a grans i petits, tast de tractaments d’estètica, vermuts, tallers de manualitats, master class esportives o passarel·les de moda, entre moltes altres. Properament el programa estarà disponible a la pàgina web i en format paper a principis d’octubre.
Els comerços interessats a participar-hi encara poden fer-ho enviant una sol·licitud a comerc@santquirzevalles.cat. La data màxima per inscriure-s’hi és el proper dilluns 29 de setembre.