Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Gent Gran

L'Aula d'Extensió Universitària de la Gent Gran presenta el programa del primer trimestre

La conferència inaugural tindrà lloc el proper 28 de setembre


L'Aula d'Extensió Universitària de la Gent Gran presenta el programa del primer trimestre

L’Aula d’Extensió Universitària ha presentat la seva proposta d’activitats per a aquest primer trimestre d’any, que començarà el proper 28 de setembre.
La conferència inaugural anirà a càrrec de Núria Albertí i tindrà com a tema principal "El Valor de les emocions". Tot seguit, els assistents podran gaudir d’un taller de risoteràpia. Per participar en aquest taller és imprescindible fer reserva trucant al 937211891.
La resta de conferències d’aquest primer trimestre, una cada quinze dies, giraran a l’entorn de temes tan variats com "El volcanisme", "La vida eremítica a la muntanya de Montserrat", el Taller “El calaix del records” o "La marina catalana a partir del segle XV". Civilitzacions com ara els inques o el poble inuït són les altres dues propostes que conformen la programació d’aquest primer trimestre de curs.
Per participar en l’Aula d’Extensió Universitària és necessari inscriure’s-hi. El preu total del curs és de 40 euros i si hi esteu interessats, podeu trucar al telèfon 937216800 o enviar un correu electrònic a aulaextensio@santquirzevalles.cat