Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Medi Ambient

Campanya de la companyia CASSA, concessionària del servei municipal d'aigües, per fomentar la factura sense paper

Com a incentiu, se sortejaran sis tauletes entre els clients que s'hi acullin de l'1 d'octubre al 15 de gener


Campanya de la companyia CASSA, concessionària del servei municipal d'aigües, per fomentar la factura sense paper

El Grup CASSA, concessionari del servei municipal d'aigües de Sant Quirze del Vallès, posa en marxa una campanya per donar a conèixer entre els clients la modalitat de factura sense paper, més còmoda, més ràpida, més segura i més sostenible, que permet, a més, consultar l'històric de consum i tenir accés a molta més informació al respecte al Portal del Client (cliqueu aquí). D'aquesta manera, el Grup CASSA fa un pas més en l'aposta per les noves tecnologies i el foment de la sostenibilitat, dos valors que formen part de l'ADN de la companyia.

A partir de l'1 d'octubre i fins el 15 de gener, tots els clients que s'hagin acollit a la factura sense paper entraran en el sorteig de 6 iPad Air WIFI de 16 Gb. Per fer-ho, només cal entrar a www.cassa.es i, en només un click, tramitar l'alta al servei de factura sense paper. A la mateixa web també es troben les bases del concurs i tota la informació al respecte.

Aposta per la comunicació i l'atenció al client

Paral·lelament, el Grup CASSA posa en marxa, a partir de l'1 d'octubre, un nou perfil a Twitter per parlar i dialogar amb els clients. @GrupCASSA atendrà els clients dels municipis catalans on CASSA gestiona el servei d'aigües i se sumarà, d'aquesta manera, al compte d'@AiguesSabadell que està operatiu des de fa un any pels veïns i veïnes de Sabadell.