Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Gent Gran

L’Ajuntament homenatja les persones nonagenàries del municipi, les de 95 anys i dues centenàries

L’acte s’emmarca en la Setmana Cultural de la Gent Gran


L’Ajuntament homenatja les persones nonagenàries del municipi, les de 95 anys i dues centenàries

L’Ajuntament de Sant Quirze del Vallès va homenatjar ahir les persones nonagenàries, de 95 anys i centenàries, dins del marc dels actes de la Setmana Cultural de la Gent Gran: 18 avis i àvies nonagenaris, 5 de 95 anys i dues centenàries. En total, a l’acte hi van assistir un total de 25 persones, mentre que altres  van ser visitats per l’alcaldessa, Montserrat Mundi i la regidora de la Gent Gran, Míriam Casaramona, a les residències i als seus domicilis durant la tarda.
Tal i com va manifestar la regidora de la Gent Gran ahir, Míriam Casaramona, “és un plaer poder reconèixer a aquestes persones la seva trajectòria i compartir així un dels actes més emotius de la Setmana Cultural de la Gent Gran”. En la mateixa línia, l’alcaldessa, Montserrat Mundi, va destacar el paper que desenvolupen “els nostres grans, tant per la seva experiència com pel suport que presten a fills i néts en uns moments tan complicats.”
Els membres de la Junta del Casal d’Avis també van obsequiar les persones homenatjades amb un ram de flors.
Des de la inauguració de la Setmana, aquest passat dilluns, el Casal d’Avis està acollint diverses activitats que continuen avui, amb la conferència “Més enllà dels Secrets del Vaticà: El Papa Francesc”. Demà hi haurà exhibició de balls de saló i animació. Dissabte la clausura es farà amb una gran passarel·la de moda.