Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Cultura

Dijous, 9 d'octubre, cinema a Sant Quirze amb la pel·lícula documental "L'endemà"

Projecció-debat a les 19 hores, a la Patronal


Dijous, 9 d'octubre, cinema a Sant Quirze amb la pel·lícula documental "L'endemà"

Sant Quirze gaudirà d'una jornada de cinema el proper dijous, 9 d'octubre, amb la pel·lícula documental catalana "L'endemà". Dirigida per Isona Passola i estrenada aquest mes de setembre, "L'endemà" parla del procés sobiranista i, segons els seus autors, vol donar arguments clars, sòlids, fiables i contrastats, amb dades objectivables, per boca de les figures nacionals i internacionals més informades, a través del mitjà cinematogràfic.

Els personatges públics que hi apareixen són Jordi Basté, Germà Bel, Núria Bosch, Joan Caball, Salvador Cardús, Marcel Coderch, Manel Esteller, Ramon Folch, Guillem López Casanovas, Fèlix Martí, Clara Ponsetí, Carme Porta, Xavier Sala-i-Martín, Santiago Vidal i Graham Watson.

A Sant Quirze, la producció es projectarà a la sala històrica de La Patronal (avinguda Pau Casals, 86), a les 7 del vespre, en un acte organitzat per la regidoria de Participació Ciutadana de l'Ajuntament. La sessió comptarà amb la presència de la directora Isona Passola, que farà una presentació del film. En acabar, hi haurà un debat. L'aforament és limitat.

 

Més informació de la pel·lícula

Vegeu-ne el tràiler