Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Festa Major

La festa major de Les Fonts arrenca aquest divendres, 3 d'octubre

Un cap de setmana molt intens d'activitat que el nucli aprofita per exhibir la seva vida social


La festa major de Les Fonts arrenca aquest divendres, 3 d'octubre

La festa major de Les Fonts arrenca aquest divendres, 3 d'octubre, tot obrint un cap de setmana molt intens a aquest nucli, que Sant Quirze del Vallès comparteix amb Terrassa. Aquest mateix divendres ja hi haurà alguns dels actes més festius i tradicionals, com la xocolatada, el correfoc o la batucada, així com la inauguració d'una exposició sobre la vida social de Les Fonts que han preparat les entitats.

 

Però aquest divendres també se celebraran els actes més institucionals. Al Centre Cívic Torre Julià (carrer Josep Mitats, 10), a les 19.15 hores hi haurà la inauguració de la Font de les Monges. I tot seguit, la recepció institucional.

 

Entre els actes més destacats del cap de setmana, la cursa popular, el dinar de festa major (a base de botifarra amb mongetes) la demostració de paelles o el sopar a la fresca. Bona part de les activitats del programa es desenvoluparan al Centre Cívic Torre Julià i a la pista poliesrpotiva coberta. Podeu consultar el programa complet, clicant aquí.

 

L'alcaldessa de Sant Quirze, Montserrat Mundi, vol recordar que "el programa té l'objectiu que tot el teixit associatiu i veïnal que tant caracteritza Les Fonts es trobi durant uns dies en un entorn de festivitat i participació". Per Mundi, és ambé "una forma de donar el tret de sortida al nou curs i agafar energies i il·lusió per afrontar nous reptes".

 

La festa major de Les Fonts és organitzada per l'Ajuntament de Sant Quirze del Vallès, l'Associació de Propietaris i Veïns de Les Fonts, la Unión Deportiva Les Fonts, l'Associació Deportiva Penya Les Fonts, la Llar de la Gent Gran de Les Fonts, el Racó de la Dona, la Colla Gegantera de les Fonts, l'Associació Cultural Els Fontins, el Club de Patinatge i Les Fonts Solidària. Els ajuntaments de Sant Quirze i Terrassa patrocinen la festa, que compta a més amb altres col·laboradors.