Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Economia

El Punt d'Atenció a l'Emprenedor de l'Ajuntament dóna d'alta el primer empresari individual

Permet constituir, de forma telemàtica i gratuïta, les formes jurídiques més habituals


El Punt d'Atenció a l'Emprenedor de l'Ajuntament dóna d'alta el primer empresari individual

El Centre de Desenvolupament Econòmic Masia Can Barra ha  tramitat la primera alta d'activitat, després d'esdevenir Punt d'Atenció a l'Emprenedor (PAE). Els punts PAE permeten constituir, de manera telemàtica i gratuïta, les formes jurídiques més habituals: autònoms, Societat Limitada i Societat Limitada Nova Empresa.

Can Barra, doncs, ha donat d'alta Carlos Pérez Ferreño que oferirà serveis de disseny d’interiors com a empresari individual. Ha realitzat el tràmit administratiu de constitució de l'empresa mitjançant el Document Únic Electrònic (DUE).

El punt PAE de l'Ajuntament de Sant Quirze del Vallès s'ha constituït gràcies a un conveni signat entre la Diputació de Barcelona i el Ministeri d'Indústria, Energia i Turisme. L'objectiu del conveni és facilitar que els ens locals de la província de Barcelona que compleixin unes determinades condicions, puguin esdevenir punt PAE.

Aquest és un servei més que els Centres Locals de Serveis a les Empreses (com Can Barra) poden oferir a les persones emprenedores amb l'objectiu de facilitar l'activitat econòmica i la creació d'empreses.