Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Medi Ambient

Prop de mil participants a la 13a Caminada del Mussol de Sant Quirze

Ni el dia gris i humit van desincentivar la inscripció en aquesta activitat, que ja és un clàssic en el calendari local d'esdeveniments


Prop de mil participants a la 13a Caminada del Mussol de Sant Quirze

Prop de mil persones han participat aquest 28 de setembre en la tretzena edició de la Caminada del Mussol a Sant Quirze del Vallès. Ni el dia gris i humit van desincentivar la inscripció en una activitat a l'aire lliure, que ja és un clàssic en el calendari local d'esdeveniments i que permet conèixer, caminant, l'entorn, els camins i les masies del terme municipal de Sant Quirze del Vallès.

La Caminada constava d'un recorregut circular amb sortida i arribada al poble de Sant Quirze, però amb la possibilitat de fer una ruta llarga (11 quilòmetres) i una de cura (5,5 quilòmetres) tornant a Sant Quirze en ferrocarril des de l'estació de Bellaterra. És una activitat apta per a tothom, ja la dificultat tècnica és baixa i la distància, molt assumible per fer-la al llarg d'un matí. La riquesa del paisatge i de les vistes panoràmiques va fer de la càmera fotogràfica el complement perfecte per participar.

Organitzaven la Caminada del Mussol el Club Excursionista de Sant Quirze i altres entitats locals.