Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Festa Major

Les Fonts vibra amb la seva festa major

Alta participació a tots els actes d'un cap de setmana molt intens


Les Fonts vibra amb la seva festa major

El barri de Les Fonts ha viscut un intens cap de setmana, amb una festa major que ha registrat una alta participació a tots els actes del programa. Aquest diumenge van acabar tres dies de celebracions, amb els actes més multitudinaris a la pista poliesportiva coberta: la demostració gastronòmica de paelles, seguida per l'exhibició de balls de saló i els concerts de La Penúltima i Quadrastorm.

A la jornada dominical també va destacar la jornada de portes obertes de l'entitat Les Fonts Solidària, amb local al carrer de l'Església, 3, que treballa per ajudar les persones i famílies del barri que pateixen situacions socials i econòmiques complicades. La jornada va comptar amb la participació de l'alcaldessa de Sant Quirze, Montserrat Mundi, que s'hi va voler sumar per solidaritzar-se amb l'entitat.

A la nit, el castell de focs disparat des del Pont Nou va posar punt i final a la festa major. No obstant això, encara se celebraran alguns actes religiosos i populars durant aquesta setmana. Aquest dilluns, 6 d'octubre, a les 20 hores, se celebrarà una missa en record de les persones del barri que han mort durant el darrer any.  Aquest dimarts, 7 d'octubre, també a les 20 hores, hi haurà una missa en honor de la Mare de Déu del Roser. I diumenge vinent, 12 d'octubre, se celebrarà la Caminada Popular, entre les 9 i les 13 hores, amb sortida i arribada al Centre Social del carrer Santa Teresa.

 

Foto: Imatge del lliurament dels reconeixements als participants en la demostració gastronòmica de paelles.