Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Cultura

La Patronal s'omple per veure la pel·lícula documental "L'Endemà"

El film parla del procés sobiranista i vol oferir arugments clars, sòlids i contrastats


La Patronal s'omple per veure la pel·lícula documental "L'Endemà"

Unes 200 persones van omplir la Patronal de Sant Quirze del Vallès, aquest dijous al vespre, per gaudir de la projecció de la pel·lícula documental “L’Endemà”, de la directora Isona Passola. El film parla del procés sobiranista i, segons els seus autors, vol donar arguments clars, sòlids, fiables i contrastats, amb dades objectivables, per boca de les figures nacionals i internacionals més informades, a través del mitjà cinematogràfic.

Els personatges públics que hi apareixen són Jordi Basté, Germà Bel, Núria Bosch, Joan Caball, Salvador Cardús, Marcel Coderch, Manel Esteller, Ramon Folch, Guillem López Casanovas, Fèlix Martí, Clara Ponsetí, Carme Porta, Xavier Sala-i-Martín, Santiago Vidal i Graham Watson.

La projecció va ser seguida per un animat debat, amb la participació d'Isona Passola, que va destacar el fet que havia fet el film per donar veu a l’independentisme i convèncer tothom que és viable i necessari per Catalunya.

Preguntada pel públic assistent, l’alcaldessa, Montserrat Mundi, va afirmar que ella creu en la independència de Catalunya, però com a alcaldessa representa tota la ciutadania i per això quan representa la institució només va als actes on es reclama el dret a decidir, perquè la gent pugui votar sobre què vol per Catalunya.