Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Economia

Can Barra convoca per al 21 i el 23 d’octubre un curs de fiscalitat bàsica per a autònoms

Activitat del Programa Catalunya Emprèn per a emprenedors, autònoms i empreses de recent creació


Can Barra convoca per al 21 i el 23 d’octubre un curs de fiscalitat bàsica per a autònoms

El Centre de Desenvolupament Econòmic Masia Can Barra convoca, per als propers 21 i 23 d’octubre, un curs de fiscalitat bàsica per a autònoms. Aquesta activitat de formació està adreçada a persones emprenedores, autònoms i empreses de recent creació, i permet adquirir els coneixements bàsics dels principals impostos que afecten aquests contribuents, com són l'IRPF i l'IVA.

Les sessions es desenvoluparan a Can Barra (Passeig Can Barra s/n) de 9.30 a 12.30 els dos dies. L’assistència és gratuïta i les places, limitades. Cal inscripció prèvia (emprenedors@santquirzevalles.cat).

La ponent del curs serà Sabrina Ejarque, experta en fiscalitat i sòcia de Madrazo Assessors.  Els continguts seran els següents:

-L’alta d’activitat.
-L’Impost de la Renda per als autònoms: règims d’Estimació Directa i Objectiva.
-L’Impost del Valor Afegit per als autònoms: règims general i simplificat.
-Els models de declaracions.
-La Seguretat Social per a persones físiques i jurídiques. Conceptes bàsics.

És important recordar que quan es desenvolupa una activitat per compte propi com a autònom és de capital importància conèixer les obligacions que existeixen en matèria tributària ja que existeix el deure de complir-les en forma i termini, per així poder planificar una estratègia fiscal de gestió del negoci.

Aquesta activitat és oferta pel Servei de Promoció Econòmica de l’Ajuntament de Sant Quirze del Vallès, en col·laboració amb els ajuntaments de Barbera del Vallès i Castellar del Vallès i del Consorci per l’Ocupació i la Promoció Econòmica del Vallès Occidental. El curs s’emmarca en el Programa Catalunya Emprèn de la Generalitat.