Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Economia

Can Barra i Pimec organitzen una jornada de foment de l'associacionisme empresarial

Adreçada a empreses dels polígons d'activitat econòmica de Sant Quirze


Can Barra i Pimec organitzen una jornada de foment de l'associacionisme empresarial

El Centre de Desenvoiupament Econòmic Masia Can Barra i la secció de polígons industrials de la patronal Pimec han organitzat una jornada per donar a conèixer els avantatges de l'associacionisme empresarial. La jornada tindrà lloc el proper 28 d'octubre, dimarts, de les 9 a les 12 hores, a la pròpia Masia de Can Barra (Passeig de Can Barra s/n), i està específicament adreçada a empresaris (propietaris o responsables) de negocis ubicats als polígons d'activitat econòmica de Sant Quirze del Vallès.

L'objectiu principal de la jornada és informar les empreses dels avantatges d'associar-se i dels beneficis de la col·laboració público-privada per millorar aspectes, sobretot del seu entorn i ubicació per tal de guanyar competitivitat. Els interessats en poden aconseguir més informació o inscriure-se'hi mitjançant el correu electrònic empresa@santquirzevalles.cat

El programa és el següent:

9 h. Benvinguda als assistents i presentació de l'acte a càrrec de l'alcaldessa de Sant Quirze del Vallès, Montserrat Mundi.

9.15 h. Avantatges de l'associacionisme i de la col·laboració público-privada com a clau de l'èxit en la gestió dels polígons, a càrrec de Santi Macià, tècnic del Servei de Teixit Productiu de la Diputació de Barcelona.

10.15 h. Cas d'èxit de col·laboració público-privada: el Consell Industrial de Parets del Vallès, a càrrec d'Antoni Fernández, director del Consell Industrial de Parets del Vallès i Cap de Planta del Grup Nutrexpa, i d'Imma Ruiz, Directora Tècnica del Consell Industrial de Parets del Vallès i Cap del Servei de Desenvolupament Econòmic i Ocupació de l'Ajuntament de Parets.

11.00 h. Pausa-café

11.30 h. Cas d'èxit d'associacionisme empresarial: Central de Compras del Polígono Bergondo de La Corunya, a càrrec de Maria Jesús García Souto, gerent de la Comunitat de Propietaris del Polígono Bergondo.

12 h. Cloenda, a càrrec de Sònia Bartrés, coordinadora de Promoció Econòmica i Comerç de l'Ajuntament de Sant Quirze del Vallès.