Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Via Pública

Millora l'enjardinament dels carrers Priorat, Rosselló i Pallars

Principalment, les actuacions s'han centrat en la retirada de males herbes, l´acondicionament d´aquests espais i l´aplicació d´elements decoratius


Millora l'enjardinament dels carrers Priorat, Rosselló i Pallars

L´Àrea de Via Pública ha dut a terme aquests treballs de millora, centrats en la retirada de males herbes, l´acondicionament d´aquests espais i l´aplicació d´elements decoratius, entre d´altres.
Concretament, al carrer de Priorat s´ha col•locat una tela antigerminant a les jardineres, de manera que no creixin males herbes en els espais existents entre els arbres. També s´hi ha aplicat una capa de graves decoratives, doncs les jardineres no comptaven amb cap tipus d´acondicionament i presentaven un estat deficient. També s´ha obert un accés a la zona de contenidors, per facilitar el pas al veïnat.
D´altra banda, al carrer de Rosselló, concretament a la zona oest, les actuacions s´han centrat en dotar els arbres d´un escorcell amb paviment de formigó imprès colorejat en vermell. Finalment, al carrer de Pallars, s´han eliminat tots els arbres malalts i amb perill de caiguda i s´hi han plantat diversos exemplars de viburnum lucidum.
Segons que ha manifestat la regidora de Via Pública, Lluïsa Cobo “aquestes actuacions eren prioritàries, doncs l´estat de la jardineria en aquests punts era deficient i requeria dels treballs que hem dut a terme. Els resultats han estat molt òptims i donen resposta també a les demandes del veïnat d´aquestes zones”.
En la mateixa línia, el primer tinent d´Alcaldia, Antoni Rebolleda, ha remarcat la importància de treballar “dia a dia per solventar les deficiències que ens trobem, de manera que cuidem l´entorn i els nostres vials. La coordinació entre àrees és fonamental per aconseguir que tant les demandes del veïnat com les iniciatives pròpies de l´Ajuntament donin resposta a les necessitats reals”.
Finalment, l´alcaldessa, Montserrat Mundi ha valorat molt positivament l´actuació “que forma part d´una sèrie de treballs que hem realitzat i continuarem duent a terme, doncs forma part de les nostres prioritats de govern. Mantenir les zones verdes del municipi en bon estat permet a la ciutadania gaudir d´uns bons espais per a la vida pública i participativa”.