Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Economia

Col·loqui-networking, el 28 d'octubre, amb l'empresari i directiu del Barça Didac Lee

Activitat organitzada per PIMEC Joves Empresaris en col·laboració amb el Centre de Desenvolupament Econòmic Masia Can Barra


Col·loqui-networking, el 28 d'octubre, amb l'empresari i directiu del Barça Didac Lee

PIMEC Joves Empresaris, en col·laboració amb el Centre de Desenvolupament Econòmic Masia Can Barra de l'Ajuntament de Sant Quirze del Vallès, organitza, el proper 28 d’octubgre, un col·loqui-networking amb Dídac Lee, actual conseller d'Inspirit i emprenedor per vocació.

La sessió tindrà lloc al celler del Centre de Desenvolupament Econòmic Masia Can Barra (Passeig Can Barra, s/n). L’assistència és gratuïta i cal inscripció prèvia, a través de l'agenda de PIMEC.

El networking és treballar amb una xarxa de contactes i l’expressió “fer networking” significa assistir a esdeveniments amb la finalitat d’ampliar els contactes professionals i buscar oportunitats de negoci. Així serà la sessió el dia 28 a Can Barra amb un ponent de luxe per obrir boca.

Entre altres projectes, Dídac Lee és fundador de Subastore, origen de l'actual grup Tradeinn, la primera xarxa de botigues online especialitzades en venda de material esportiu i que compta amb els següents establiments online: Diveinn.com; Trekkinn.com; Bikeinn.com; Samashinn.com; Motardinn.com; Waveinn.com; Runnerinn.com; Goalinn.com; Outletinn.com i Snowinn.com.

Amb més de 300.000 clients, Tradeinn ven a més de 220 països i té més de 100 treballadors. També és conseller de Sage i directiu de l'àrea de Noves Tecnologies del Futbol Club Barcelona.

El programa de la sessió és el següent:

18.45 h. Acreditacions

19.00 h. Benvinguda a càrrec de Montserrat Mundi, alcaldessa de Sant Quirze del Vallès; Miquel Camps, president de PIMEC Joves, i Xavier Núñez, president de PIMEC Joves Vallès Occidental

19.20 h. Col·loqui amb Dídac Lee, conseller delegat d'Inspirit

20.00 h. Networking