Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Via Pública

Obres a les voreres del carrer Priorat

En dos trams, a partir del 20 i el 27 d'octubre


Obres a les voreres del carrer Priorat

L'Ajuntament iniciarà aquest dilluns, 20 d'octubre, obres de reparació a les voreres del carrer Priorat. Els treballs afectaran el pas de vianants i l'estacionament de vehicles, per a la qual cosa s'han previst alternatives. El programa de les obres i les afectacions és el següent:

A partir del 20 d'octubre. A l'altura dels números 20-22 del carrer Priorat. Durada: una setmana. Hi haurà un pas alternatiu senyalitzat per als vianants. Els vehicles no podran estacionar amb l'actual sistema de semi-bateria i s'habilitarà aparcament en cordó o lateral. Els contenidors de deixalles no es tocaran.

A partir del 27 d'octubre. Al carrer Priorat, a tocar del carrer Urgell. Durada: també una setmana. També hi haurà un pas senyalitzat per als vianants i el mateix canvi en l'estacionament de vehicles, tot i que l'afectació, en aquest cas, serà molt petita. Tampoc quedaran afectats els contenidors de la brossa.

Aquestes obres, que realitza la brigada municipal, formen part dels treballs de manteniment i millora de la via pública que realitza l'Ajuntament, a través de l'Àrea de Serveis Urbans i Manteniment. Us preguem disculpes per les molèsties i inconvenients que aquestes feines puguin ocasionar-vos.