Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Via Pública

Transplantades quatre palmeres de l'avinguda del Camp per seguretat de la línia d'alta tensió

També s'executa la reparació de voreres al carrer d'Antoni Duran


Transplantades quatre palmeres de l'avinguda del Camp per seguretat de la línia d'alta tensió

Aquest 14 d'octubre al matí s'han retirat quatre palmeres de l'arbrat de l'avinguda del Camp. Es trasplanten a la rotonda enjardinada que hi ha a la cruïlla del carrer del Priorat amb el carrer del Pallars. El trasllat, i l'esporga de dues palmeres més, es fa per motius se seguretat, ja que estan molt a prop de la línia d'alta tensió que passa pel municipi.

La companyia responsable de la línia realitza periòdicament inspeccions per assegurar que es compleix la normativa legal vigent en relació a les xarxes elèctriques aèries d’alta tensió. És molt important mantenir la distància de seguretat entre els conductors elèctrics i la massa d’arbrat de la zona d’influència. Aquest tipus de palmeres (Washingtonia filifera) es caracteritzen per un ràpid creixement vegetatiu. Per això s’ha considerat convenient retirar aquest arbres i trasplantar-los.

D'altra banda, s'estan executant obres de reparació a les voreres del carrer d'Antoni Duran. El paviment estava malmés tant per la seva antiguitat com pels efectes de les arrels de l'arbrat d'aquest carrer. Aquestes feines, que realitza la brigada municipal, formen part dels treballs de manteniment i millora de la via pública que realitza l'Ajuntament, a través de l'Àrea de Serveis Urbans i Manteniment.