Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Actualitat

Cap de setmana de la foscor, els propers 25 i 26 d'octubre

És una proposta de cultura i oci organitzada per tres entitats solidàries de Sant Quirze i l'Ajuntament


Cap de setmana de la foscor, els propers 25 i 26 d'octubre

Coincidint amb el canvi d’hora el darrer cap de setmana d’octubre, les entitats Acció Solidària Vallès, Ateneu del Món i Cooperación y Ayuda, amb la col·laboració de l’Ajuntament de Sant Quirze ,proposen un cap de setmana de cultura i oci, basat en el teatre i la gastronomia, sota el nom de “Cap de setmana de la foscor”.

Per una banda, després de l’èxit de l’estrena de l’obra Desafinant! durant la Festa Major i davant la quantitat de públic que es va quedar sense entrada, la companyia “Onze Al Teatre” torna a La Patronal per col·laborar amb esperit solidari i oferir de forma desinteressada dos nous passis, sota la direcció de Núria Colás: un, dissabte 25 d’octubre a les 21 hores i l’altre, diumenge 26 a les 18 hores.
 
L’obra afronta amb humor les relacions amoroses a través d’un seguit d’escenes sobre el món de la parella que ens faran reflexionar, riure i sentir-nos-hi identificats en més d’una ocasió. El preu de l’espectacle és de 5 euros en venda anticipada, o 6 euros el mateix dia de la funció.

I qui dissabte vulgui gaudir d’una vetllada perfecta, pot optar per sortir del teatre i anar directament a sopar al Restaurant Lossum (c/Barcelona, 94), que ofereix un menú de tardor especial per l’ocasió. El Pack Teatre +Sopar Lossum tindrà un preu especial de 25 euros.

Les entrades es poden comprar a la Papereria DIN-A4 de manera anticipada, o el mateix dia a La Patronal.

El benefici de tot el cap de setmana anirà destinat a l’Escola d’Oficis Karogen Assk al Senegal, que ja varen començar les classes de formació el passat setembre. La iniciació de la segona fase de construcció està prevista per al proper gener. A través d'aquest blog podeu fer el seguiment dels avenços del projecte i de les activitats que totes tres entitats realitzen per la seva consecució i per donar a conèixer el projecte a la ciutadania.

Aquesta activitat s’emmarca en el Pla municipal de Sensibilització, aprovat el 2013. Aqeust pla aglutina totes les activitats de sensibilització que es programen i desenvolupen a la Mesa de Solidaritat i Cooperació, formada per les ONG locals i els representants dels partits polítics presents al Consistori.

El Pla de Sensibilització va més enllà de les actuacions puntuals i temporals i té com a objectiu sensibilitzar la població en la cultura de la solidaritat i la cooperació amb els països del sud, educar els infants i els joves en aquests valors i implicar les entitats solidàries del municipi.