Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Avisos

Temporal de neu i baixes temperatures

L'Ajuntament, que ha activat l'operatiu de brigada i policia local, ha suspès tots els actes previstos per aquesta tarda i recomana no fer desplaçaments en vehicle


Temporal de neu i baixes temperatures

L'Ajuntament de Sant Quirze ha posat en marxa l'operatiu per fer front a les problemàtiques que el mal temps pot ocasionar. En aquest sentit, des de les 5 del matí un operatiu format per brigada i policia local, amb els respectius caps d'àrea al capdavant, ha examinat la situació dels diferents carrers del municipi. Com a conseqüència d'aquest examen s'ha escampat sal per les zones d'accés a les escoles, a les dues residències d'avis del municipi, i davant dels edificis públics.

També s'ha escampat sal per l'Antic camí de Sant Cugat, que hores d'ara ( actualització de la notícia a les 15.00 hores de 8 de març) està tallat. La sal també s'ha escampat  pels carrers de l'Oreneta i Muntanya, la zona més alta de Sant Quirze Parc i Can Llobateres, així com també als carrers Verge de Montserrat, Camí de Can Corbera i Verge de la Mercè, del barri de Les Fonts.
Com a conseqüència del temporal de neu, s'han anul·lat totes les activitats públiques previstes per avui a la tarda i l'Ajuntament ha decidit tancar al públic la Biblioteca Municipal, l'Espai Canya Jove i la Casa de Cultura Vila-Puig.

Aquest operatiu especial estarà activat fins la matinada de dilluns a dimarts, atesa la previsió metereològica, i compta amb personal de la brigada, de la policia local, així com dos tractors per escampar la sal. Al magatzem es compta amb 20 tones de sal, i s'han demanat 15 tones més.

Durant tota la jornada podeu seguir la informació actualitzada per ràdio Sant Quirze (www.radiosantquirze.cat), així com també mitjançant aquest web.

La informació actualitzada del temporal de neu, la podeu consultar aquí: http://www.meteo.cat/mediamb_xemec/servmet/marcs/marc_avis.html

També podeu consultar els consells sobre com actuar davant d'una nevada a www.gencat.cat/hivern/nevades/cat/index.htm.

 Si ho voleu, podeu també fer-nos arribar les imatges de la nevada al correu electrònic: web@santquirzevalles.cat

 

fotos