Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Medi Ambient

La Diputació aporta 40.000 euros per a l'adequació dels camins de Sant Quirze del Vallès

El projecte de millora s'executarà l'any vinent


La Diputació aporta 40.000 euros per a l'adequació dels camins de Sant Quirze del Vallès

La Diputació de Barcelona ha aprovat fer una aportació econòmica de 40.016 euros per a l'adequació dels camins de Sant Quirze del Vallès. L'Ajuntament, mitjançant acord de la Junta de Govern Local, ha acceptat aquesta subvenció que havia demanat i ha aprovat destinar-la a una partida d'inversió del pressupost municipal del 2015 que sufragarà les despeses d'execució d'aquest projecte de millora de camins locals.

La Diputació ha concedit aquest ajut dins de la seva línia de suport als municipis mitjançant el finançament de plans locals d'ocupació, de finançament de la reforma i rehabilitació i reparació d'elements constitutius del patrimoni singular local i de finançament de la millora i manteniment de camins locals.

El regidor de Medi Ambient, Toni Rueda, recorda que "els camins locals són un dels principals patrimonis naturals de Sant Quirze. Travessen i comuniquen alguns dels indrets més destacats del terme municipal i permeten el gaudi de la natura i la pràctica del senderisme i el ciclisme".