Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Festa Major

Lliurats els premis als guanyadors dels concursos 2.0 de la festa major 2014

Jordi Andreu, a Facebook; Marta Ricart, a Instagram, i Santiago Núñez, a Twitter


Lliurats els premis als guanyadors dels concursos 2.0 de la festa major 2014

L'alcaldessa de Sant Quirze del Vallès, Montserrat Mundi, ha lliurat els premis als tres guanyadors dels concursos 2.0 de la festa major 2014. Els guardonats són Jordi Andreu Segura, que va guanyar el concurs de fotografies a Facebook; Santiago Núñez Oliveros, el certamen de selfies a Twitter; i Marta Ricart Pueyo, el de vídeos a Instagram.

Jordi Andreu es va imposar en el concurs Facebook amb la imatge titulada "Ballant amb l'Iskariot", seleccionada pel jurat entre les 10 finalistes, després d'una votació popular en la qual van participar 51 fotos.  Marta Ricart va guanyar el concurs Instagram amb un vídeo sobre el castell de focs del darrer dia de la festa major, gràcies als 250 "likes" que va rebre. Finalment, el selfie de Santiago Núñez, on se'l veu amb l'actor Quim Masferrer abans de la representació de l'espectacle "Temps", va ser triat per sorteig.

L'Ajuntament de Sant Quirze i la Comissió de Festes aprofiten l'ocasió per tornar a felicitar els guanyadors i agrair la seva participació a tots els concursants.

 

Foto guanyadora concurs Facebook

Selfie guanyador concurs Twitter

Vídeo guanyador concurs Instagram