Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Via Pública

L'Ajuntament soluciona els problemes que les arrels de l'arbrat urbà causen a habitatges particulars

Els treballs es realitzen al carrer Priorat, durant aquesta setmana i la vinent


L'Ajuntament soluciona els problemes que les arrels de l'arbrat urbà causen a habitatges particulars

L'Ajuntament de Sant Quirze del Vallès ha iniciat aquesta setmana uns treballs al carrer Priorat, per tal de donar solució als problemes que les arrels de l'arbrat urbà causa a alguns habitatges particulars. Les obres, que duraran aquesta setmana i la vinent, provoquen molèsties a la via pública i per això s'ha preparat un dispositiu per garantir el pas dels vianants i mantenir el màxim de places d'estacionament possible.

Els veïns afectats s'havien queixat dels desperfectes que les arrels dels arbres de la via pública causaven als seus jardins. L'afectació incloïa zones de gespa i fins i tot piscines. L'actuació que fa l'Ajuntament per intentar acabar amb aquest problema és excavar una rasa entre el carrer i la propietat privada i col·locar-hi una malla antiarrels. Aquesta malla haurà de redirigir les arrels i impedir que creixin cap a les cases i penetrin en els jardins privats.

Finalment, es reposarà la pavimentació i enrajolat del tram de vorera afectat per aquesta actuació.

Aquesta setmana, la zona de treballs és als números 20-22 del carrer Priorat. La setmana propera, les feines per solucionar el problema es faran al carrer Priorat, a tocar del carrer Urgell.