Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Empresa, establiments i activitats

23 alumnes participen en un curs de fiscalitat bàsica per autònoms a Can Barra

Activitat per adquirir els coneixements bàsics dels principals impostos i de la Seguretat Social


23 alumnes participen en un curs de fiscalitat bàsica per autònoms a Can Barra

23 alumnes han començat aquest dimarts, 21 d'octubre, el curs de fiscalitat bàsica organitzat pel Centre de Desenvolupament Econòmic Masia Can Barra. En dues sessions i un total de sis hores de formació, aquesta activitat, adreçada a emprenedors, autònoms i empreses de recent creació, permet adquirir els coneixements bàsics dels principals impostos que afecten aquests contribuents, com són l'IRPF i l'IVA.

La ponent del curs és Sabrina Ejarque, experta en fiscalitat i sòcia de Madrazo Assessors. Els cinc àmbits principals del curs són l’alta d’activitat; l’Impost de la Renda per als autònoms (règims d’Estimació Directa i Objectiva); l’Impost del Valor Afegit per als autònoms (règims general i simplificat); els models de declaracions; i els conceptes bàsics de la Seguretat Social per a persones físiques i jurídiques.

Quan es desenvolupa una activitat per compte propi com a autònom és de capital importància conèixer les obligacions que existeixen en matèria tributària ja que existeix el deure de complir-les en forma i termini, per així poder planificar una estratègia fiscal de gestió del negoci.

Aquesta activitat és oferta pel Servei de Promoció Econòmica de l’Ajuntament de Sant Quirze del Vallès, en col·laboració amb els ajuntaments de Barbera del Vallès i Castellar del Vallès i del Consorci per l’Ocupació i la Promoció Econòmica del Vallès Occidental. El curs s’emmarca en el Programa Catalunya Emprèn de la Generalitat.