Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Comerç

Una setantena d'establiments participen dissabte vinent en la jornada comercial "Botigues al carrer"

Gran participació en una diada que promourà el comerç local i donarà a conèixer la seva oferta


Una setantena d'establiments participen dissabte vinent en la jornada comercial "Botigues al carrer"

Una setantena d'establiments de Sant Quirze participaran dissabte vinent, 25 d'octubre, en la jornada comercial "Botigues al carrer de dia i de nit". Entre les 10 del matí i les 12 de la nit, les botigues locals treuran els taulells al carrer per oferir productes de la millor qualitat. La jornada es completarà amb un seguit d'activitats de tota mena que els comerços i empreses participants oferiran per crear al poble l'ambient de les grans ocasions.

Un grup significatiu de comerciants locals organitza aquesta diada comercial, amb la col·laboració de la regidoria de Comerç de l'Ajuntament de Sant Quirze i el suport de la Diputació de Barcelona. La regidora de Comerç, Míriam Casaramona, explica que aquesta jornada comercial "té la finalitat de promoure el comerç local" i afegeix que "serà un element dinamitzador del municipi que donarà a conèixer l'oferta comercial i de serveis de Sant Quize".

Amb les dades d'inscripció ja tancades, a la jornada participaran nou establiments de l'avinguda del Camí del Mas; 8, de l'avinguda Països Catalans; 15, de l'avinguda Pau Casals; 5, del carrer Manso; 13, de la plaça de la Vila i el carrer Pintor Vila Puig, i 10, de la Rambla Lluís Companys. A més, també hi participaran 8 establiments dels carrers Capcir, Vallcorba, Barcelona, dels Pous, Antoni Gaudí, Pi i Margall i Montserrat Roig.

Cada botiga o empresa, o establiment de restauració, participant farà les seves ofertes. Molts, a més, oferiran algun taller o activitat, des de degustacions gastronòmiques a una desfilada de moda, passant per jornades de portes obertes, sessions de ioga, activitats esportives a l'aire lliure, campanyes sanitàries o sorteigs de productes.

Una part de les activitats es faran al Parc de les Morisques i hi haurà dos escenaris, un a la plaça de la Vila i l'altre, a l'avinguda dels Països Catalans, on es duran a terme les actuacions programades pels comerciants que no puguin fer en els seus establiments o a la vorera del davant. Aquí trobareu el detall de les ofertes i activitats, establiment per establiment.