Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Cultura

Les entitats i els grups d'estudiants podran tenir parades de castanyes als carrers de Sant Quirze

Inscripció oberta fins al proper 26 d'octubre


Les entitats i els grups d'estudiants podran tenir parades de castanyes als carrers de Sant Quirze

Entitats i altres col·lectius com el dels estudiants podran treure al carrer parades de castanyes amb motiu de la tradicional festa de la Castanyada. Les parades podran instal·lar-se des de divendres 31 d'octubre a la tarda fins el vespre de diumenge 2 de novembre.

En concret, poden sol·licitar parada els següents col·lectius:

-Entitats inscrites al Registre Municipal d'Entitats i amb la majoria social resident al municipi.

-Grups d'estudiants amb una finalitat concreta (per exemple, viatge de final de curs). En aquest cas, cal que hi hagi sempre una persona major d'edat responsable i que el col·lectiu estigui acreditat per l'AMPA del centre.

L'Ajuntament de Sant Quirze del Vallès es compromet a cedir el material que es necessiti per realitzar l'activitat segons disponibilitat.

Les entitats o col·lectius d'estudiants interessats en realitzar aquesta activitat han d'enviar un correu electrònic a l'adreça cultura@santquirzevalles.cat fins al dia 26 d'octubre (diumenge). El dimarts 28, a les 19:00 hores, es realitzarà una reunió a la Casa de Cultura Vila-Puig per decidir la ubicació de les parades, que es farà per ordre d'inscripció. És a dir, que podrà triar primer, l'entitat o col·lectiu que abans enviï el correu electrònic.