Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Actualitat

El web municipal estrena blocs d'opinió per als grups polítics de l'Ajuntament

Nova eina per fomenar la transparència, la informació, el pluralisme i la participació


El web municipal estrena blocs d'opinió per als grups polítics de l'Ajuntament

Els grups polítics representats a l'Ajuntament de Sant Quirze del Vallès ja disposen d'un espai d'opinió dins del web municipal. Sota el format de blocs, aquests espais són gestionats directament per cadascun dels grups municipals, que són els que n'actualitzen els continguts. Els articles són signats pels regidors o regidores integrants de cada grup, o pel propi grup com a tal, i expressen la seva opinió política.

Podeu trobar l'accès als espais dels diferents grups clicant en aquest enllaç. La periodicitat dels textos depén dels mateixos grups, però cada setmana trobareu en el butlletí electrònic setmanal de l'Ajuntament, a la columna de la dreta, un enllaç per accedir-hi fàcilment. Aprofitem per recordar-vos que podeu subscriure-vos al butlletí en aquest formulari i que si voleu consultar butlletins electrònics antics els trobareu aquí.

Aquests espais són una eina més per fomentar la transparència, la informació, el pluralisme i la participació en els mitjans de comunicació municipal.

Recordem que també l'alcaldessa de Sant Quirze del Vallès, Montserrat Mundi, ha estrenat recentment un bloc al web municipal. Hi podeu accedir aquí.