Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Actualitat

Dues santquirzenques, entre els protagonistes del musical “Sister Act”, que s’acaba d’estrenar a Barcelona

Gara Roda i Lourdes Garcia actuen en l’espectacle inspirat en la popular comèdia cinematogràfica de 1992


Dues santquirzenques, entre els protagonistes del musical “Sister Act”, que s’acaba d’estrenar a Barcelona

Les santquirzenques Gara Roda i Lourdes Garcia són dues dels protagonistes del musical “Sister Act”, que el passat 24 d’octubre va estrenar-se al Teatre Tívoli de Barcelona. Gara Roda interpreta la germana María Roberta i Lourdes Garcia canta i balla al cor de monges.

El musical està basat en la pel·lícula nord-americana del mateix nom, dirigida per Emile Ardolino i estrenada el 1992 (va haver-hi una seqüela l’any següent).  El musical es va estrenar als Estats Units el 2006. El 2009 va arribar a Londres amb una altra producció. I el 2011, a Broadway, amb un nou muntatge. Aquest 2014 s’ha estrenat a Barcelona, en el que ha estat la premiere mundial en espanyol de l’espectacle. L’actriu Whoopi Goldberg, protagonista de les pel·lícules, Stage Entertainment, responsable de musicals com “Mamma Mia!”, “Los Miserables” i “El rey León”, i la catalana El Terrat en són els productors.

Gara Roda (Sant Quirze del Vallès, 1992) té una formació internacional en cant i dansa i experiència com a ballarina en diversos projectes del Palau de la Música de València i com a actriu i cantant en els musicals “Game over”, “Goodbye Barcelona”, “Josafat, el musical” i “Per sobre de totes les coses (Bare)”.

Lourdes Garcia (La Corunya, 1979) s’ha format en l’àmbit del teatre musical, una passió que va descobrir en instal·lar-se a Barcelona anys enrera. Ha treballat en els musicals “RIP, un funeral musical” i “El somni de Copèrnic” i també com a cantant solista. A més, dirigeix diverses corals, entre elles la Societat Coral Il·lustració Artística de Sant Quirze.

A Barcelona, l’elenc d’actors inclou grans noms de l’escena catalana, com Àngels Gonyalons, Fermí Reixach, Sílvia Abril, Mireia Mambo Bokele o Ramon Balasch. El llibret ha estat adaptat pel guionista català Xavier Cassadó.
 

Web del musical

El vídeo del musical