Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Solidaritat i cooperació

El cap de setmana de la foscor recapta 940 euros per un projecte solidari

Es destinaran a l'Escola d'Oficis Karogen Assk del Senegal


El cap de setmana de la foscor recapta 940 euros per un projecte solidari

El cap de setmana de la foscor, celebrat el 25 i el 26 d'octubre, va aconseguir una recaptació neta de 940 euros, que es destinaran a un projecte solidari que té el suport de les oenagés locals. En concret, a l'Escola d'Oficis Karogen Assk al Senegal, que ha començat les classes de formació al setembre i que per al proper gener preveu iniciar la segona fase de construcció. 

El cap de setmana de la foscor, una proposta de cultura i lleure amb finalitat solidària, era organitzat per les oenagés Acció Solidaria del Vallès, Ateneu del Món i Cooperación y Ayuda, amb el suport de l'Ajuntament de Sant Quirze. Els organitzadors volen donar les gràcies a tots els assistents a les activitats del cap de setmana. I d'una forma molt especial reconèixer el grup de teatre “Onze al Teatre”, que van representar l'obra "Desafinant!" de forma desinteressada, així com al restaurant Lossum per donar part dels beneficis del sopar del dissabte.

La regidora de Cooperació i Solidaritat, Sílvia Peralta, destaca la importància d'aquesta iniciativa, que "se suma a les moltes altres que Sant Quirze del Vallès organitza periòdicament per donar suport a causes solidàries".

El cap de setmana de la foscor té una correspondència amb el cap de setmana de la llum, quan torna a canviar l'hora i entra en vigor l'horari d'estiu.