Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Cultura

La Castanyada a Sant Quirze del Vallès

Un taller per aprendre a torrar castanyes, les tradicionals parades de castanyes i un passadís del terror, principals actes de la Castanyada a Sant Quirze


La Castanyada a Sant Quirze del Vallès

Sant Quirze del Vallès celebrarà la Castanyada aquest cap de setmana. El Grup d’Investigació i Història de Sant Quirze del Vallès organitza, com es tradició, un taller per aprendre a torrar castanyes adreçat als nens i les nenes. Aquest taller és gratuït i tindrà lloc dissabte 1 de novembre, d’11 a 13 hores, a la rambla de Lluís Companys, just davant de la porta d’entrada del Parc de les Morisques. Aquest acte compta amb la col•laboració de Fruites i Verdures el Mas, Fruites i Verdures K la Sita (amb castanyes i moniatos) i Lossum-Niu del Mussol (al taller de castanyes).


D’altra banda, les persones que passegin per Sant Quirze, des de divendres a la tarda i fins diumenge al vespre, podran comprar castanyes i dolços relacionats amb aquesta festa. Les parades s’ubicaran a la rambla de Lluís Companys, a la Masia Can Feliu, a l’avinguda d’Egara i a davant de la Parròquia de Nostra Senyora del Roser a Les Fonts. Aquestes parades estaran organitzades per entitats de Sant Quirze com l’AMPA del Turonet, el grup de percussió Batuketumba o el Club de Rugby, entre altres.


A més a més, els Diables de Sant Quirze organitzen un passadís del terror el proper divendres 31 d’octubre al corraló (entrada per carrer Pintor Vila-Puig). El preu per participar és de 2 euros i es faran grups de 6 persones per accedir-hi i passar-s’ho bé amb els ensurts dels diables del poble. L'activitat tindrà lloc de 18:00 a 21:00 hores.