Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Educació

Ensenyament lliura al santquirzenc Pau Mir el premi extraordinari de Batxillerat

L'ha obtingut en la modalitat de matemàtiques


Ensenyament lliura al santquirzenc Pau Mir el premi extraordinari de Batxillerat

El departament d'Ensenyament de la Generalitat ha lliurat al jove santquirzenc Pau Mir Garcia un dels 26 premis extraordinaris de Batxillerat concedits als estudiants que el curs passat van acabar l'ensenyament secundari postobligatori. Pau Mir, que va ser alumne de l'Institut Sant Quirze, ha obtingut aquest premi en la modalitat de matemàtiques.

El guardó s'atorga a alumnes que hagin obtingut una qualificacio mitjana del Batxillerat igual o superior a 8,75 i que, a més, siguin els millors en unes proves que es convoquen específicament per a aquest fi.

Els premis extraordinaris de Batxillerat són un estímul més per als alumnes i un reconeixement oficial dels seus mèrits que demostra una preparació d'excel·lència en els estudis de batxillerat. Són també una mostra de la constància i compromís pel treball compartit entre estudiant, professorat i família.

Per a l'alumne, aconseguir el premi té un seguit de beneficis acadèmics, alguns dels quals amb repercussió econòmica. En primer lloc, aconsegueix el reconeixement explícit en el seu expedient acadèmic. Pertò també rep l'exempció de les taxes per al primer curs a la Universitat i un curs gratuït a una Escola Oficial d'Idiomes. Å més, l'estudiant premiat pot fer una estada en un centre de recerca o institució relacionada amb el seu camp d'interès.