Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Empresa, establiments i activitats

El grup Carinsa obre una filial a Veneçuela amb el suport d'ACC10

L'empresa quirzetenca Carinsa, fabricant d'aromes, fragàncies i additius amb components tecnològics, ha inaugurat recentment una nova filial a Caracas (Veneçuela), que se suma a les que ja té a Algèria, Marroc i Egipte. Carinsa ha comptat amb l'assessorament d'Acc10 durant tot el procés d'internacionalització, iniciat l'any 1994, i d'innovació en R+D.


El grup Carinsa obre una filial a Veneçuela amb el suport d'ACC10

La previsió de Carinsa per als pròxims 4 anys és seguir incrementant la facturació internacional a un ritme d'un 20% anual, focalitzant aquest creixement en la implantació de noves estructures de negoci a l'Europa de l'Est, Rússia i al mercat asiàtic.

Les noves instal.lacions a Veneçuela compten amb una planta de fabricació i control de qualitat per a productes hidrosolubles. Carinsa està present a Veneçuela des de l'any 2002 i pretén a partir d'ara comercialitzar nous productes al país per tal d'assolir a mig termini el lideratge en el sector dels aromes i les fragàncies.

D'altra banda, pel 11 i 12 de novembre Carinsa organitza la conferència internacional "Nous Perfils Nutricionals" que aplegarà a Barcelona experts en nutrició i salut per debatre sobre les reglamentacions i perspectives de la regulació dels aliments funcionals. Es previst que hi assisteixin les principals empreses de consum i alimentació humana.