Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Solidaritat i cooperació

Iniciar-se en el món dels vins i a la vegada donar suport a un projecte solidari, el proper 7 de novembre

Activitat organitzada per les oenagés Acció Solidària Vallès, Ateneu del Món i Cooperación y Ayuda


Iniciar-se en el món dels vins i a la vegada donar suport a un projecte solidari, el proper 7 de novembre

Les oenagés Acció Solidària Vallès, Ateneu del Món i Cooperación y Ayuda organitzen el proper 7 de novembre una activitat que permet iniciar-se en el món dels vins i, a la vegada, donar suport a un projecte solidari. La recaptació obtinguda es destinarà al projecte Karogen Assk, l’Escola d’Oficis de Thionck Essyl, Senegal, que ja va començar la seva activitat el setembre passat (més informació aquí).

La Masia Can Barra (Passeig de Can Barra, s/n) acollirà divendres vinent un curs d'iniciació a l'anàlisi sensorial de vins, a càrrec de l'enòleg de prestigi Joan Garcia Cazorla. Garcia explicarà el procés d'elebaració del vi, tipus de raïms, característiques del producte final (embotellament, gust, olor...) i altres curiositats a tindre en compte.

La sessió començarà a les 8 del vespre i tindrà una durada d'uns 90 minuts. Cal reservar trucant al telèfon 679181497 o a través del correu glorituro@gmail.com. El preu és de 20 euros per persona, que s'han d'abonar in situ, i les places són limitades.

Aquesta activitat té el suport de l'Ajuntament de Sant Quirze i la col·laboració de l'establiment La Bodegueta de Sant Quirze.