Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Actualitat

Diverses entitats organitzen transport per facilitar la participació aquest diumenge en la consulta del 9-N

Hi haurà un únic punt de participació en tot el municipi, ubicat a l'Institut Sant Quirze del Vallès


Diverses entitats organitzen transport per facilitar la participació aquest diumenge en la consulta del 9-N

Diverses entitats polítiques han organitzat sistemes de transport per facilitar la participació aquest diumenge vinent, 9 de novembre, en la consulta sobre el futur polític de Catalunya. En aquest procés participatiu, en no tenir la consideració de referèndum o d'eleccions, no funciona el dispositiu tradicional de l'Administració per ajudar les persones amb dificultats de mobilitat o de la mena que sigui per accedir als punts de votació. En aquest procés participatiu, els problemes de desplaçament poden ser majors, ja que hi ha un únic punt de participació per a tot el  municipi, situat a l'Institut Sant Quirze del Vallès (carrer Bages 21).

A data d'avui, Sant Quirze per la Independència i Convergència i Unió han preparat un sistema alternatiu. Us facilitem el contacte i/o els punts de recollida que aquestes dues organitzacions polítiques tenen previst.

Sant Quirze per la Independència informa que per sol·licitar transport fins a l'Institut, cal anar al web vocxi.assemblea.cat i omplir el formulari, o bé trucar al telèfon 674 014 566. Els punts de recollida que han previst són l'entrada al Parc de les Morisques, la farmàcia Cladellas (Sant Quirze Parc), la plaça Molí (Poble Sec) i l'església de Les Fonts.

De la seva banda, Convergència i Unió de Sant Quirze facilita tres telèfons on trucar per demanar transport: 672 344 130, 656 653 243 i 617 372 236 (per als veïns de Les Fonts). També podeu enviar un correu electrònic a l'adreça santquirzedelvalles@ciu.info.

Recordeu que per poder participar heu de portar el DNI. O la Tarja d'identificació d'estranger, si sou ciutadà estranger que reuneix les condicions per participar aquest 9-N. En aquest enllaç trobareu una més àmplia informació sobre la jornada de participació de diumenge sobre el futur polític de Catalunya.