Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Actualitat

La revista municipal "Informem" torna a sortir al carrer

L'històric butlletí, que arriba a l'edició 170, tindrà també una versió electrònica interactiva


La revista municipal "Informem" torna a sortir al carrer

La revista municipal "Informem" ha reaparegut aquest divendres, 7 de novembre. La històrica capçalera local engega la seva sisena època amb l'edició número 170. A partir d'ara, el butlletí municipal tindrà la tradicional edició en paper i una edició electrònica disponible als principals quioscos digitals de la xarxa.

L'"Informem" s'ha distribuït aquest matí a l'estació dels FGC de Sant Quirze, com una de les novetats d'aquesta etapa. També arribarà als domicilis dels ciutadans de Sant Quirze i se'n podran aconseguir exemplars a l'Ajuntament i els principals equipaments municipals, així com als comerços locals. Això, pel que fa al paper.

Si voleu llegir-lo en versió digital, avui mateix teniu disponible aquesta opció. En les properes hores el trobareu també als quiosquos digitals de Google i Apple. Les noves altes en aquests llocs triguen una mica, però la norma habitual serà que l'aparició sigui simultània a la de la versió en paper. Aquesta edició electrònica oferirà molts continguts associats als de la revista i que no poden incloure's en el paper.

"Serà una experiència nova, que ens permetrà gaudir molt més d'una revista que els ciutadans ens reclamen, malgrat que l'Ajuntament facilita moltíssima informació a través de múltiples canals a Internet en general i molt en particular a les xarxes socials", explica l'alcaldessa de Sant Quirze, Montserrat Mundi. L'alcaldessa afegeix que "l''Informem' té una dilatada trajectòria i ha estat el mirall de l'actualitat local durant dècades".

El butlletí municipal d'informació reapareix després d'un any i mig d'absència, a partir d'una licitació realitzada en els darrers mesos, a la qual es van presentar diverses empreses del sector editorial. L'exigència de l'externalització va ser màxima, per garantir un producte a l'altura de la demanda dels santquirzencs. Una de les novetats d'aquesta adjudicació ha estat la inclusió de l’explotació publicitària, per tal que l’externalització redueixi al màxim el cost de la publicació per a les arques municipals.