Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Actualitat

El procés participatiu a Sant Quirze s’inicia amb una alta afluència i total normalitat

Des de primera hora del matí, cues a l’Institut per participar al procés


El procés participatiu a Sant Quirze s’inicia amb una alta afluència i total normalitat

Un aplaudiment massiu carregat d’emoció  ha donat aquest matí el tret de sortida del procés participatiu per decidir el futur polític de Catalunya a Sant Quirze del Vallès. Des de primera hora, les cues han presidit els voltants de l’Institut Sant Quirze, únic espai on la ciutadania santquirzenca pot expressar la seva opinió sobre el tema, i que tal com preveia l’organització, ha obert puntualment a les 9 del matí.
Més d’un centenar de persones feien cua ja des de primera hora per participar en aquest procés íntegrament organitzat per voluntaris  i voluntàries que des de ben d’hora col•laboren per garantir que es pugui realitzar. Fins al moment, la jornada està transcorrent amb total normalitat i civisme.
 
D’altra banda, Sant Quirze per la Independència ha instal•lat una carpa als afores de l’Institut per recollir signatures a favor de la denúncia ciutadana contra l’Estat Espanyol per vulnerar el dret del poble català a decidir el seu futur polític i impedir l’exercici de la democràcia mitjançant qualsevol sistema de consulta reconegut internacionalment  davant les Nacions Unides, El Parlament Europeu, la Comissió Europea, el Consell d’Europa i l’Organització per a la Seguretat i la Cooperació a Europa.