Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Participació Ciutadana

Més de 7000 persones han participat a Sant Quirze del Vallès al punt de les 6 de la tarda

La jornada segueix amb total normalitat i sense cap incident destacable


Més de 7000 persones han participat a Sant Quirze del Vallès al punt de les 6 de la tarda

Un total de 7.009 santquirzencs i santquirzenques s'han apropat a l'Institut Sant Quirze per participar en la consulta del 9 de novembre al punt de les 6 de la tarda. Tot i que les cues han minvat respecte les primeres hores del matí, la afluència de persones és constant i es continua participant amb total normalitat i sense cap incident destacable.
Voluntaris i voluntàries continuen treballant per garantir el bon funcionament d'aquesta jornada participativa, que es preveu que finalitzi a les 8 del vespre. A partir de demà, les persones que encara no hagin pogut dir-hi la seva podran apropar-se al Palau Robert de Barcelona fins al proper 25 de novembre.
A les 8 del vespre es farà el recompte de la participació total durant la jornada d'avui i tot seguit es procedirà a comptar les paparetes per cadascuna de les opcions que proposava aquest procés de participació. El resultat, en primera instància concretarà si la ciutadania s'ha decantat perquè Catalunya sigui un estat, i, en segona, si aquest ha de ser o no independent.
Tot i que no és comparable per la condició no vinculant d'aquesta consulta i per la diferència del cens, cal destacar que la xifra de persones que han volgut participar s'apropa ja ara, a dues hores de tancar les meses, a la total registrada en les eleccions municipals de 2011, on 7.556 santquirzencs i santquirzenques van exercir el seu dret a vot, o a la dels darrers commicis al Parlament Europeu, que van comptar amb una participació total de 7.693 persones.