Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Comunicació

El butlletí electrònic de Sant Quirze arriba a les 300 edicions

Va sortir per primer cop el març de 2010, coincidint amb la posada en marxa de l'actual web


El butlletí electrònic de Sant Quirze arriba a les 300 edicions

El butlletí electrònic setmanal que publica l'Ajuntament de Sant Quirze del Vallès arriba aquesta setmana a les 300 edicions. El "newsletter" va sortir per primer cop el mes de març de 2010, coincidint amb la posada en marxa de l'actual web corporatiu municipal, i s'ha mantingut fidel a la cita setmanal, més algunes edicions extraordinàries, amb un recull de notícies i d'agenda que reben un gran nombre de santquirzencs i santquirzenques.

L'alcaldessa de Sant Quirze, Montserrat Mundi, explica que "la comunicació municipal ha fet una evolució en aquests quatre anys i mig cap a les xarxes socials, però el web continua sent la plataforma de la qual pengen tots els canals, inclòs el butlletí electrònic setmanal". Mundi afegeix que "aquest butlletí és una de les prinicpals referències informatives dels ciutadans i ciutadanes de Sant Quirze i això ens encoratja a seguir treballant en aquesta línia i a millorar tot el que sigui millorable sempre que sigui possible".

Recordem que per rebre aquest butlletí cal donar-se d'alta mitjançant aquest formulari.

L'Ajuntament publica també un altre butlletí amb les ofertes dels establiments i serveis acollits a la targeta SQV VIP. I aquest estiu passat va posar en marxa dos butlletins, també electrònics, de periodicitat aproximadament bimestral i de caire temàtic. Concretament, de notícies econòmiques i de notícies i informacions medioambientals.