Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Gent Gran

L'Ajuntament homenatja avui 25 de les persones més grans de Sant Quirze

25 avis i àvies seran avui els principals protagonistes de l’homenatge que l’Ajuntament retrà a les persones que al llarg d’aquest any han complert 90 o 100 anys.


L'Ajuntament homenatja avui 25 de les persones més grans de Sant Quirze

Ginesa Garcia i Maria Oliana són les dues àvies quirzetenques que han arribat als 100 anys i que rebran el reconeixement de mans l’Alcaldessa i dels regidors i regidores de l’Ajuntament.
La llista de les persones homenatjades avui es completa amb 23 persones més que enguany compleixen 90 anys, vint i dos dels quals són dones i 2 homes.
L’acte està emmarcat en els actes de la Setmana Cultural de la Gent Gran que al llarg d’aquesta setmana i fins diumenge han omplert l’agenda dels avis i àvies de la nostra població.
Les activitats seguiran avui a la tarda amb havaneres a càrrec de la Coral Amics per sempre i es completaran dissabte i diumenge amb competicions de petanca, billar, o amb un espectacle del mag Tito Magi.
La clausura de la setmana tindrà lloc diumenge a la tarda amb una jornada de portes obertes del Casal d'Avis i amb una sessió de ball per a tothom a partir de les 8 del vespre.
El Vídeo de l'homenatge: