Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Habitatge

Surten a lloguer 18 habitatges de titularitat municipal a la promoció Mas Duran III

Podeu informar-vos dels requisitis a les oficines de l'empresa municipal Comu


Surten a lloguer 18 habitatges de titularitat municipal a la promoció Mas Duran III

L'Ajuntament de Sant Quirze del Vallès, mitjançant l'empresa municipal Comu, treu a lloguer 18 habitatges a la promoció d'habitatge públic Mas Duran III. Aquesta convocatòria té alguns requisits específics, com que l'edat per poder accedir als pisos de lloguers és de 18 a 60 anys i que cal un mínim d'un any d'empadronament a Sant Quirze.

D'acord amb les bases que ha aprovat el consell d'administració de Comu, la resta de requisits són els mateixos que en anteriors convocatòries semblants. Una de molt important, i que resulta indispensable, és estar inscrit al Registre de Sol·licitants d'Habitatge de Protecció oficial de Catalunya. A més, no es pot ser arrendatari de cap altre habitatge de protecció oficial, ni adjudicatari de cap pis de compra o lloguer promogut per la Comu en els darrers cinc anys. Tampoc propietari, copropietari o titular d'algun dret real efectiu d'ús o gaudi sobre cap habitatge.

Els habitatges que es posen en lloguer són d'una, dues i tres habitacions, i tenen plaça d'aparcament i traster vinculat. Es troben situats al carrer Clementina Arderiu, 6.

Podeu obtenir més informació adreçant-vos a les oficines de Comu, a l'avinguda Pau Casals 72-82, els dilluns, dimarts i dijous, de 9 a 14 hores. En aquest enllaç podeu descarregar-vos les bases completes de la convocatòria, que inclouen també els requisits econòmics i sociofamiliars que s'han de complir.