Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Solidaritat i cooperació

Les oenagés locals es formen per arribar millor a la ciutadania

Activitat organitzada per la Mesa de Solidaritat i Cooperació


Les oenagés locals es formen per arribar millor a la ciutadania

Les oenagés de la Mesa de Solidaritat i Cooperació han iniciat al Centre Municipal d’Informació i Recursos per a Dones unes sessions formatives de Comunicació per al canvi social, impartides per Marta Solano, cap de Comunicació de Setem Catalunya i professora de Comunicació Social de la UOC.

Aquestes sessions busquen la reflexió sobre el tipus de comunicació que es fa des de les oenagés i si es tracta d’una comunicació adequada per arribar a la ciutadania i generar transformació social. Així doncs, els participants coneixeran les característiques de la comunicació associativa i per al canvi social i com les oenagés poden millorar les seves estratègies comunicatives. En aquest sentit, el nou paradigma comunicatiu digital obre un abast molt gran de possibilitats per fomentar la participació i la connexió amb els nostres públics.

Segons explica Silvia Peralta, regidora de Cooperació, l’Ajuntament ofereix cada any cursos que puguin ser d’interès per a les oenagés: "Creiem en la formació com una eina de transformació molt important  dins l’àmbit de la sensibilització i l’educació per al desenvolupament".