Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Actualitat

La Diputació de Barcelona concedeix 335.544,61 euros en diverses subvencions a Sant Quirze del Vallès

Destinades a actuacions en els espais públics del municipi i a la millora de l'atenció ciutadana i l'administració electrònica


La Diputació de Barcelona concedeix 335.544,61 euros en diverses subvencions a Sant Quirze del Vallès

La Diputació de Barcelona ha concedit a l'Ajuntament de Sant Quirze del Vallès un total de 335.544,61 euros en tres subvecions. Dues de les subvencions finançarament diferents millores dels espais públics del municipi i la tercera, és l'aportació compromesa per la corporació provincial per a la millora de l'atenció ciutadana i l'administració electrònica.

La junta de govern local de la Diputació, en la seva reunió del passat 30 d'octubre, va aprovar un ampli paquet de subvencions, a diferents municipis de la circumscripció de Barcelona, del programa complementari de suport a les inversions financerament sostenibles i a la prestació adequada de serveis públics locals. Aquest programa forma part del Pla "Xarxa de Governs Locals 2012-2015" de la Diputació.

La partida principal per Sant Quirze és una de 135.064,90 euros destinada a la millora de parcs i jardins. En concret, a la millora de l'entorn de l'escola "Purificació Xandri Salas", el Parc del Torrent i la Plaça Nova. La segona subvenció per import és de 100.663,38 i ajudarà a cobrir despeses realitzades en la millora de l'atenció ciutadana i administració electrònica. I la tercera és de 99.816,33 euros, que finançaran en part el projecte de nou enllumenat públic a la Ronda Arraona (més informació aquí).