Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Cultura

Rialles Sant Quirze comença la temporada d'espectacles aquest diumenge

Rialles de Sant Quirze del Vallès presenta per aquest cap de setmana el primer espectacle per a nens i nenes de la temporada i ho celebra amb una festa d’inici de curs.


Rialles Sant Quirze comença la temporada d'espectacles aquest diumenge

Les activitats començaran a partir de les 10 del matí al parc de les Morisques, amb un esmorzar amb xocolata desfeta per a tothom. Tot seguit els assistents podran gaudir del Puck Cinema Caravana, el cinem encabit dins d’una caravana amb un aforament tan petit que només hi caben 7 persones.
A continuació, Rialles proposa que tothom pugui gaudir del Gran Professor Karoli un personatge que és capaç de desplaçar-se dins d’una roda amb motor o presentar tot tipus d’artil•lugis amb rodes, monocicles, bicicletes nanes i tot allò que tingui a veure amb les rodes. Serà a les dues del migdia al parc de les Morisques.
A les sis de la tarda, la Patronal serà l’escenari on la companyia la Baldufa presentarà l’espectacle Dejà vu, un muntatge de circ que ha rebut diversos premis a la Fira Europea de Teatre per a nens i nenes en la seva edició de 2010. El Cirque Dejà vu és un espectacle per a tots els públics que parla sobre la vellesa, l'amistat i el circ. Un dels temes sobre els que vol consciènciar aquest muntatge és sobre les malalties de l'Alzheimer o de la demència. Recordeu que podeu adquirir les entrades a partir de dos quarts de sis de la tarda a la mateixa Patronal.