Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Igualtat Dona-Home

La regidoria d'Igualtat i la Policia local ofereixen un taller d'autodefensa per a dones

Dins de les activitats del Dia internacional per a l'eliminació de la violència contra les dones


La regidoria d'Igualtat i la Policia local ofereixen un taller d'autodefensa per a dones

La regidoria d'Igualtat i la Policia local de Sant Quirze del Vallès han organitzat sengles tallers d'autodefensa per a dones, dins de les activitats del Dia internacional per a l'eliminació de la violència contra les dones. En aquestes activitats es facilita informació sobre com prevenir la violència masclista, però també com defensar-se d'una agressió si s'arriba a donar el cas.

La part pràctica dels tallers és a càrrec del sots-inspector de la Policia local, Manuel Vargas. La finalitat és aprendre com el cos i la ment juguen un paper important a l'hora d'afrontar una situació de violència. Tant per afrontar-la i evitar-la, com per descobrir el cos com a element de defensa.

Els tallers s'han ofert o ofereixen al Centre Cívic Torre Julià, a Les Fonts, i a la Patronal. Trobareu més informació sobre les activitats del Dia internacional per a l'eliminació de la violència contra les dones en aquest enllaç.

La regidora d'Igualtat, Sílvia Peralta, destaca que "cal treballar per eradicar la violència masclista de manera integral i per això les accions al voltant del Dia internacional s'han coordinat transversalment, amb la col·laboració de molts col·lectius".