Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Economia

Can Barra organitza una sessió sobre com augmentar els beneficis de l'empresa

El proper 27 de novembre, de 9.30 a 12 hores


Can Barra organitza una sessió sobre com augmentar els beneficis de l'empresa

El Centre de Desenvolupament Econòmic Masia Can Barra ha organitzat una jornada destinada a explicar les empreses com poden augmentar els seus beneficis. La qüestió s'abordarà tant des del punt de vista financer com del comercial. La sessió tindrà lloc el proper 27 de novembre, de 9.30 a 12 hores a la mateixa Masia (Passeig Can Barra s/n).

Aquesta activitat és organitzada per l'Ajuntament de Sant Quirze en col·laboració amb PIMEC. La inscripció és gratuïta i pot fer-se a través del correu electrònic empresa@santquirzevalles.cat.

El programa és el següent:

9.30 h. Acreditacions i presentació de l'acte.

9.45 h. Mercat Financiapyme. A càrrec de Fran de la Torre, director del departament de Consultoria Estratègica i Finançament de PIMEC.

10.15 h. Estem preparats per augmentar la nostra facturació? A càrrec de Josep Castellà, coordinador de la Xarxa Consultors PIMEC.

10.45 h. Noves tendències en els models comercials. A càrrec de Davide Menini, consultor, conferenciat i blogger; assessor homologat de màrqueting i vendes a ACC10.

11.15 h. Estan canviant els hàbits de consum? A càrrec de Fernando Costa, enginyer de camins, canals i ports, consultor en estratègia, negociació, vendes i nous mercats.

11.45 h. Cloenda.