Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Ocupació

Tècnics locals d'Ocupació comparen a Sant Quirze les seves experiències de gestió

Can Barra acull una trobada territorial de la xarxa Xaloc


Tècnics locals d'Ocupació comparen a Sant Quirze les seves experiències de gestió

El Centre de Desenvolupament Econòmic Masia Can Barra ha acollit una trobada de tècnics locals d'Ocupació, que han comparat les seves experiències de gestió. La jornada ha aplegat 25 tècnics i tècniques de la comarca del Vallès Occidental.

La reunió ha estat la sessió territorial de la Xarxa de Serveis Locals d'Ocupació de la Diputació de Barcelona (Xaloc). D'aquesta xarxa en forma part el Servei a l'Ocupació de l'Ajuntament de Sant Quirze del Vallès, amb l'objectiu de consolidar un model àgil i competitiu del mercat de treball en l'àmbit municipal. Com en el cas dels altres ajuntaments integrants de Xaloc, es tracta d'aconseguir una major eficàcia i eficiència de les accions locals en matèria d'ocupació, mitjançant el treball conjunt i l'intercanvi d'experiències.

A la trobada de tècnics s'han intercanviat experiències entre els diferents municipis, sobretot pel que fa a la gestió quotidiana i metodològica dels serveis locals d'ocupació. També s'ha debatut sobre les noves funcionalitats de l'aplicació informàtica Xaloc i del web d'ofertes.

Mantenir oberts espais de trobada i intercanvi com aquest busca trobar sinèrgies per tal que la feina diària dels serveis locals d'ocupació pugui ser més àgil i donar, per tant, una atenció més completa a les persones usuàries.

 

Més informació sobre la xarxa Xaloc