Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Esports

El Complex Esportiu Municipal Can Casablanques té 3.300 usuaris

Els 22 clubs locals tenen actius 2.027 esportistes


El Complex Esportiu Municipal Can Casablanques té 3.300 usuaris

El Complex Esportiu Municipal Can Casablanques aplega en aquests moments un total de 3.300 usuaris. Les instal·lacions compten amb una piscina coberta i una piscina d’estiu, sala de fitness i musculació i una pista poliesportiva coberta, entre altres.

A més, les activitats esportives municipals organitzades durant el curs escolar a diferents equipaments, tenen enguany 405 participants. Aquesta programació està adreçada a persones majors de 15 anys, amb activitats específiques per les persones grans, i ofereix ioga, gimnàstica de manteniment o pilates. 155 dels participants són més grans de 60 anys. L’acollida és tan bona que fins i tot hi ha llista d’espera.

D’altra banda, 2.027 persones practiquen esport en alguna de les 22 entitats esportives que hi ha actives al municipi. Segons dades de la regidora d’Esports de l’Ajuntament, recollides entre els clubs, el 73% d’aquestes persones són de Sant Quirze.

L’alcaldessa de Sant Quirze, Montserrat Mundi, considera que “aquestes xifres confirmen que l’esport és un pilar fonamental del nostre poble”. Mundi afegeix que “ho demostra l’elevat nombre de persones que practica esport, bé col·lectivament, bé de forma lliure. També la gran diversitat d’activitats i públics i la seva intensa activitat, de manera molt especial els caps de setmana en el cas de les entitats”.

L’alcaldessa ha comentat aquestes dades durant una visita a les instal·lacions esportives municipals, que ha fet amb motiu d’haver assumit directament la regidoria d’Esports pels canvis polítics que hi ha hagut a l’Ajuntament.

Mundi va aprofitar per explicar que durant el mes de novembre s’han fet diferents actuacions de millora a les instal·lacions esportives. S’ha instal·lat una xarxa de recollida de pilotes al camp de futbol, per evitar que caiguin a la piscina descoberta, s’ha adequat el terreny de joc per al futbol 7 i s’han reparat els escalfadors dels vestidors. S’han instal·lat xarxes a les pistes exteriors de Vallsuau i Poblesec. També s’han fet treballs a la pista annexa al Poliesportiu, i al frontó i la pista poliesportiva de Les Fonts, així com reparacions a l’skatepark.

L’alcaldessa també va avançar que el proper mes de gener l’Ajuntament farà una enquesta telefònica per conèixer els hàbits esportius de la ciutadania. Amb una base de 415 enquestats, aquest treball servirà per planificar futures inversions en equipaments esportius.